multijournalistik

Jag som har grundat och driver Myriad Media AB heter Johanna Mörtberg och jag jobbar som multijournalist. Jag är både reporter, fotograf, redigerare och webbredaktör.

Myriad Media AB producerar allt från nyhetstexter, reportage och fotografier till redigerade broschyrer eller tidningar. Behöver du hjälp av en multijournalist som arbetar med text, foto och layout så kontakta mig.

Jag har tjugo års erfarenhet som journalist och jag har skrivit om allt från lokala nyheter till polarforskning, motorsport, jordbruk och skogsbruk samt haft ett par fotoutställningar. Jag har tidigare varit fast anställd på tidningarna Svensk Motorsport och Lokaltidningarna Mitt i Stockholm.

Jag har också vikarierat som webbredaktör på Sportbladet och Mobil Business samt frilansat för Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Metro. Jag har även undervisat i filmhistoria och vetenskapligt skrivande vid Luleå tekniska universitet, samt i InDesign vid Uppsala Universitet. Jag arbetar regelbundet som redigerare och webbredaktör på Dagens Nyheter och LRF Media där jag både redigerar och arbetar som webbreporter. Läs mer om mina meriter här.