Bild

Bra kommunikation handlar inte bara om text och formgivning. Det är ofta bilderna som är nyckeln till ett bra berättande. Myriad Media AB kan hjälpa dig att ta fram bilder som lyfter dina texter.

För mig är det viktigt att fånga människor och händelser på bild, inte bara i ord. Därför har jag också valt att jobba som multijournalist. Jag behöver växla mellan att skriva, fotografera och redigera för att utvecklas i min yrkesroll. Mina bildjournalistiska kunskaper har jag främst fått genom praktiskt arbete på tidningen Svensk Motorsport och genom att vidareutbilda mig på Medieinstitutet Fojo. Jag har också gått GFU (grundläggande fotoutbildning) på Folkuniversitetet i Stockholm.

Jag har deltagit i fotoutställningarna ”No. 1” och ”150 meter bild” på galleri Dobre, ”Only Human” på galleri Basta samt ”Ett slags hemkomst” som visades i en lägenhet på Kungsholmen. Jag har också fått en av mina bilder publicerad som frimärke 2017. En annan av mina bilder var med i jubileumsfilmen I AM 100 när kameratillverkaren Nikon firade sitt 100-årsjubileum 2017.