Lattjolajbans med fisheye

Jag har passat på att leka lite med fisheye-objektivet jag har fått låna. Testade några nya idéer på temat självporträtt i nya vinklar. Det var väldigt kul att stoppa in kameran i tvättmaskinen och ta ett självporträtt där det ser ut som om jag tömmer tvättmaskinen.

Dagens mission blev att lägga kameran i en kastrull och ta ett köksporträtt. Kastrullen var inte riktigt djup nog, men det blev ganska bra trots allt tycker jag. Lite klurigt att placera sig rätt och få till skärpan på rätta stället.

När man väl börjat med att lägga ner kameran i saker så inser man att det finns ju massor med kluriga ställen. Ugnen, torktumlaren, kylskåpet …. Det kan ju bli en hel serie!

Här är några bilder i alla fall.

Kameran i ugnen blev också rätt kul med linjerna från gallret.

Kameran i ugnen blev också rätt kul med linjerna från gallret.

Jag lade kameran i en kastrull och sedan var det bara att börja posera.

Jag lade kameran i en kastrull och sedan var det bara att börja posera.

Posted in Fotografi and tagged , .