Cool på riktigt

Dagens klarröda nyans, ec1634.

Dagens klarröda nyans, ec1634.

I dag slumpade det sig att jag fick färgen ec1634. En fin röd. Efter lite letande bestämde jag mig för att fotografera en av min mans cykeltröjor. Det här är en av de tidiga tävlingströjor han bar när han körde för Svanesunds GIF. Det är en ulltröja med reklan för Decca och Campagnolo och en av huvudsponsorerna, cykelhandlaren L-O Cykelsport.

Det här är en otroligt fin tröja som jag gillar jättemycket, designen är klassisk och verkligen snygg. Och det är coolt att min man har haft den som tävlingströja under sin aktiva cykelkarriär.

Svanesunds tävlingströja innan konstmaterialen gjort entré.

Svanesunds tävlingströja innan konstmaterialen gjort entré.

Klassiskt snygg cykeltröja i ull.

Klassiskt snygg cykeltröja i ull.

Posted in Fotografi and tagged , , , , , , , , .