Pretty pink

Laxrosa eller gammelrosa? Här är dagens nyans, fe7180.

Laxrosa eller gammelrosa? Här är dagens nyans, fe7180.

I dag fick jag en laxrosa färg, fe7180. Det var faktiskt inte så svårt att hitta diverse olika klädesplagg i denna färg, men jag ville helst låta bli att fotografera kläder igen utan kände att jag måste bredda mig. Eftersom jag ändå skulle iväg till butiken för att handla havregryn passade jag på att kolla blomsterutbudet. Och minsann, där stod ett par buketter med laxrosa rosor.

Klockrent. Så jag köpte en bukett och skyndade hem. Lite sprejade vattendroppar fick hjälpa till att piffa upp blommorna som inte riktigt var de fräschaste. Så här blev det.

En bukett rosa rosor blev dagens motiv.

En bukett rosa rosor blev dagens motiv.

Posted in Fotografi and tagged , , , .