Buteljgrönt fast ändå inte…

Dagens gulgröna, 7ca337.

Dagens gulgröna, 7ca337.

Dagens färg heter 7ca337 och är en grön nyans. Lite svårbestämd, den är gulgrön, men utan att vara riktigt olivgrön. Jag fick leta rätt länge innan jag hittade något som var nära, men till slut föll valet på en flaska med snaps. Vi har ju många gröna saker hemma, men de flesta var för mörka, inte tillräckligt gula i nyansen. Mycket svårt.

Jag inser också att jag inte varit särskilt bra på att träffa rätt nyans hittills under projektet. Tyvärr tror jag inte att det beror på min skärm, defekten verkar snarare sitta i ögat… Jag kanske skulle behöva plåta om?

Nåja. Här är dagens försök i alla fall.

En vacker grönglänsande flaskkork blev dagens motiv.

En vacker grönglänsande flaskkork blev dagens motiv.

Posted in Fotografi and tagged , , , .