Lilla socka blå

Dagens babyblå färg, 22ddfd.

Dagens babyblå färg, 22ddfd.

I dag blev det babyblått som dagens färg, närmare bestämt 22ddfd. På ett sätt ganska enkelt, vi har en hel del blå saker hemma eftersom maken gillar blått. Jag letade runt en del, provade att plåta kläder i lite olika konstellationer, lite blå köksredskap, makens spork (ett plastbestick som är både kniv, sked och gaffel i ett).

Men till slut blev det faktiskt ett par sockor som blev det slutliga motivet.

Jag har väldigt många blå sockor. Men inte så många i just den här ljusa blå nyansen. Därför blev det ganska roligt att ta den här bilden. Och jag gillar linjen på foten, med hälen. Lite knasigt, men fint. Och så gillar jag att det syns hur sockorna är stickade, eller vad man nu säger om fabrikstillverkade sockor som inte är raggsockor… Men visst stickar man väl även vanliga sockor?

Lilla socka blå...

Lilla socka blå…

En variant på färgen 22ddfd.

En variant på färgen 22ddfd.

Posted in Fotografi, Okategoriserade and tagged , , , .