Dags för magenta

Dagens färg, ba026f.

Dagens färg, ba026f.

Så var det dags för dag två i fotoprojektet #100daysofrandomcolor. Slumpgeneratorn plockade fram en cerise färg, jag blev nästan besviken eftersom första dagen var röd och det här var en ganska närliggande färg. Men, man får inte vara kräsen. Låter man slumpen styra så är det bara att anpassa sig och ”go with the flow”.

På ett sätt var det ganska tacksamt, jag visste nästan på en gång vad jag ville fotografera. Jag rotade runt lite i kökslådorna och så hade jag skramlat ihop en hög med påsförslutare i rätt färg. Det blev ganska fint, tycker jag.

För övrigt fick jag höra av en kamrat att det finns de som använder de här som hårklämma också, i brist på annat. Det var lite roligt! 🙂

Kanske, kanske är min bild lite ljus i förhållande till hexfärgen, men jag tycker ändå att jag kom ganska nära.

Så här blev dagens bild. Och en variant på den.

Rosa påsförslutare från Ikea, apropå dagens färg ba026f.

Rosa påsförslutare från Ikea, apropå dagens färg ba026f.

En lite bättre magentaversion.

En lite bättre magentaversion.

 

Posted in Fotografi and tagged , , , .