Kitchen aid

En av makens fina kapsylöppnare.

En av makens fina kapsylöppnare.

I dag har jag haft tid att plocka upp kameran igen. Det kändes lite tomt sedan mitt minifotoprojekt avslutades, så jag har raskt plåtat lite mer. Den här gången blev det ”användbara prylar i köket”. Det finns otroligt många saker i ett kök som är superläckra att plåta. Särskilt med ett makroobjektiv. Det finns också många saker i metall som är coola, här blev det lite slumpartad blandning av sådant jag fotograferat förut och lite nya grejer.

Men hur som helst så finns det fler saker att plåta i köket. Har bara börjat känns det som … så det kan nog bli mera!

Denna gång valde jag att fortsätta med svartvitt, men med en liten twist, jag tonade bilden i blått redan i Camera Raw. Det blev faktiskt väldigt läckert tycker jag. Här är några bilder.

Posted in Fotografi and tagged .