Frostad

Jag har inte haft så mycket tid att fotografera, men just i dag hade jag turen med mig. Dels hade jag tid, dels var vädret alldeles perfekt. Det är inte mycket till vinter här, men denna morgon var det kallt, klart och voilá så var det mesta täckt av rimfrost. Det finns ju få saker som är så himla fotovänliga som rimfrost. Det blir ju oftast hur bra som helst på bild.

Jag fick mig en härlig morgonpromenad i det fina vädret, för solen tittade också fram. Och så kul det var att äntligen få lite kvalitetstid med kameran i handen. Mer sånt.

Det var verkligen inspirerande att få komma ut en sväng och ta bilder, leta motiv och vinklar och sedan tillbringa en stund vid datorn för att redigera bilderna. En målsättning för nya året är att skaffa ett eller kanske flera fotoprojekt att jobba med, just för att hålla i gång kreativiteten och inspirationen.

Posted in Fotografi.