Gott slut och gott nytt!

I dag är det nyårsafton, den 31 december 2017. Årets sista dag. Ska jag blicka tillbaka på 2017 så har det varit ett fullspäckat år rent jobbmässigt. Jag har arbetat mycket, bland annat för LRF Media där jag varit med och redigerat jubileumsbilaga för att fira att LRF fyllt 100 år i år, jag har gjort inhopp som redigerare, semestervikarierat som webbreporter och projektjobbat med att bearbeta och analysera artikelmaterial för tidningen ATL:s premiumtjänst.

Sedan har jag också jobbat som redigerare och webbredaktör på Dagens Nyheter. Tillsammans med Blackboard Publishing har jag också fortsatt göra digitala nyhetsbrev för Nikon och det har varit ett väldigt roligt och kreativt jobb att lära sig nytt om kameror och intervjua fotografer och inspiratörer om fotografering och bilder.

För mitt företag, Myriad Media väntar nya och spännande utmaningar 2018. Det är ju något av tjusningen med att vara frilans, man vet inte riktigt hur framtiden ter sig. Lite läskigt så klart, men för det mesta bara härligt eftersom det innebär att chanserna till nya och spännande samarbeten är stora.

Höjdpunkterna 2017 har utan tvekan varit att min Instagrambild på karusellen på Gröna Lund blev frimärke. Det var helt osannolikt att bli utvald i konkurrens med över 20000 andra bidrag och glädjen när märket publicerades var stor. Jag är fortfarande så himla glad och stolt, och varje gång jag ser mitt frimärke blir jag väldigt rörd.

En annan höjdare var också att en annan av mina bilder kom med i Nikons jubileumsfilm I AM 100. Det känns stort att vara en del av ett så anrikt företags historia, tänk, de valde min bild för att visa sin utveckling!

Jag hoppas att 2018 bjuder på lika många, om inte fler, härliga minnen och upplevelser. Här är några bilder från året som har gått.

Posted in Okategoriserade.