Firad med årsbok

När jag kom hem från jobbet på fredagskvällen låg det en avi och väntade på hallmattan, jag hade ett paket att hämta. Det gjorde mig ganska konfunderad, jag hade väl inte beställt något nu?

Men jag gick och hämtade paketet och när jag såg frimärket blev jag extra glad. Det var ju mitt frimärke! 😀 När jag såg att avsändaren var Postnord så föll bitarna på plats. När vi blev firade i samband med att de sju frimärkena i Mittfrimärke-serien utgavs, blev vi lovade varsin årsbok. Nu hade den landat hos mig.

Jag blev så himla glad och rörd när jag öppnade paketet och såg boken. Min bild var med på omslaget! Det stod dessutom ganska utförligt om Instagramtävlingen, svenskarnas sätt att hantera sociala medier och så fanns ju förstås alla märkena i serien i boken.

Och inte bara frimärkena i vår serie. Utan alla frimärken som givits ut under året. Det var jättekul att se layouten där min bild förekom på flera ställen och så kul att veta att det är en numrerad upplaga. En verklig samlarpärla alltså!

Därför kändes det extra bra att maken ställde sig i köket, stekte rårakor och preppade med dill, citron, smetana, hackad rödlök och löjrom. Till det en flaska fin champagne som vi fått i gåva av goda vänner. Jag kunde inte ha fått en bättre fredagskväll. Det här var absolut all time high!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Fotografi and tagged , , .