Frimärksfinalist!

20140709_gronalundI dag är det en fantastisk dag! Strax före sjutiden på morgonen kunde jag få se en av mina bilder i TV4:as morgonprogram!

Det är nämligen så att min bild har valts ut till final i Postnords tävling där svenska folket tävlar om att få sin instagrambild utgiven som frimärke. Över 20200 bidrag har skickats in och nu är min bild en av de 20 som är i final. Under den kommande månaden kommer folket att få rösta fram tre bidrag och Postnords frimärksråd väljer ut ytterligare fyra som alltså blir frimärken.

Vinnarna presenteras den 14 november 2016 och de sju frimärkena kommer att ges ut i ett häfte i maj 2017.

Här kan du läsa mer om tävlingen och gå in och rösta under perioden 19 september–20 oktober. Klicka här för att läsa mer.

Jag är så otroligt stolt över att vara i final, oavsett hur det kommer att sluta. 😀

Posted in Fotografi and tagged , , .