Is there anybody alive out there?

20160625_springsteen2awEftersom jag är ett stort fan av Bruce Springsteen och E Street Bands musik var jag naturligtvis på Ullevi i somras. Bruce och bandet gav tre konserter på arenan och det var som vanligt härlig stämning och gott väder även om det blev lite regnstänk också. Tre härliga konsertupplevelser.

Vad som inte riktigt var lika härligt är att lilla kompaktkameran som jag haft i många år och gärna tar med på konsert inte riktigt uppförde sig som jag ville. Lite batterikrångel och svårt att se i displayen som vid det här laget börjar bli rätt sliten. Läge att byta upp sig snart kanske. Nå. Det blev lite bilder på Springsteen i alla fall. Och om någon är ”still alive” så är det Springsteen, det rockade bra när 66-åringen bestämde sig för att bjuda på sin mest publikfriande sida.

Nu är hösten snart här, semestern är över och det är tid att skaka liv i den här bloggen, frilanslivet och allt det där andra som kallas livet. Nu kör vi!

Posted in Okategoriserade.