Tv

20150531_tvwI dag var fototemat tv. Svårt. Trots att vi har en BO (en tjock-tv dessutom) så är den inte särskilt fotogenique. Det är ju mest en ful svart klump. Jag har fotograferat fjärrkontrollen som är desto finare flera gånger. Så det kunde jag inte göra igen. Tur då att man har en briljant make som ger en goda idéer.

Jag (gråtfärdig): ”Jag ska plåta ordet tv, men det går ju inte, det blir ju bara en svart klump…”

Maken: ”Då gör du så här, då plåtar du min lilla pillerburk.”

Jag (fortfarande gråtfärdig): ”Men vad har den med tv att göra? Det går väl inte?”

Maken: ”Joho då! Det är ju testbilden på den!”

Jag (inte alls gråtfärdig): ”Åh! Det är ju genialt!”

Så tack vare makens fina lilla burk blir det nu den fullkomliga urbilden för tv. Testbilden. Analogt var allt bättre…

Posted in Okategoriserade.