Ljus

20150110_ljuswI dag var temaordet ljus. Jag hade bestämt mig ganska tidigt att jag ville fotografera Globen. På natten är den ofta upplyst i läckra färger, vilket jag brukar se när jag åker taxi hem efter sena jobbnätter.

Nå. Jag tänkte inte vänta till klockan ett på natten för att ta min bild, så jag åkte dit vid 17-tiden när det blivit mörkt. Tyvärr var ju inte Globen belyst då, bara den vanliga vita tråkiga färgen. Dessutom såg hela Globen smutsig ut eftersom det var frost på taket. Men jag hade tur. Det finns ju en arena till precis bredvid. Tele2 Arena som jag inte besökt var upplyst och glittrade fint i sitt metallskal. Så jag gick dit och tog en bild.

Det är ju inte helt lätt att plåta arenor eftersom de är så stora, men det blev ändå ganska bra att ta en bild vid entréplan.

Posted in Okategoriserade.