Självporträtt

20150107_sjalvportratt2wNytt år, nya förutsättningar! 2015 är här.

Jag har funderat en del på det där med En bild om dagen 2014. Det var väldigt roligt och utvecklande på många sätt, jag har lärt mig massor, även om det varit kämpigt att hinna med många gånger. Gruppen finns än så länge kvar på Facebook eftersom det är ganska många som vill plåta ikapp det som de inte hunnit med. Särskilt de som kanske gick med en bit in i januari eller ännu senare.

Som jag. Jag gick ju med i juni. Jag har ju bara plåtat en bild om dagen i ett halvår.

Så jag har tänkt att jag lägger upp bilderna här, för jag har ju också tänkt att det vore roligt att få till det där. Ta en bild på varje tema. Så nu kör vid. Hett halvår till med bilder. Så får vi se vad som händer sedan.

Temat för den 1 januari är självporträtt.

Posted in Okategoriserade.