Tidning

20141217_tidningwDagens temaord var tidning. Ganska lätt. Jag visste tidigt att jag ville ta en bild på DN-skrapan. Det är ju min arbetsplats eftersom jag gör inhopp där och är det något som signalerar tidning så är det DN. Jag ville inte göra en bild där jag eller någon annan läser, eftersom jag gjort en sådan bild tidigare. Alltså byggnad. Men det som verkade som en lätt grej (jag plåtar skyltarna på huset i lite fin kvällsbelysning tänkte jag obekymrat) visade sig bli lite knepigt när det väl skulle göras. Jag hade blivit inringd till jobb (bra eftersom jag var på rätt plats, dåligt eftersom jag hade ont om tid) och skulle ju ”bara” ta den där bilden med mobilen. Då visade det sig att det var en massa knepiga trappräcken i vägen, det var svårt att få med hela skylten (långa ord = inte så enkelt) och det var svårt att hitta en vettig vinkel. Man var ju så långt bort och långt nere…

Nåja. Till sist blev det så här. Kan funka tycker jag. Trots allt. :)

Posted in Okategoriserade.