I flaskan

20141210_iflaskanwDagens tema var i flaskan. Ojoj. Brett. Knivigt. Jag var lite inne på att plåta en flaska med snaps som vi haft i kylen sedan midsommar (hemgjord med citron och rosmarin) men det var för grötig flaska och lite för blaskigt innehåll. Jag ratade även flaskan med lönnsirap (för kladdig) och ketchupflaskan (för osnygg). Testade att plåta en flaska ättika för att den hade fin etikett. Tråkigt.

Så det blev till sist en parfymflaska. Cacharels Amor, Amor har en ros på baksidan, som syntes lite snyggt genom flaskan. Tyvärr gick det inte att få den helt skarp (den röda flaskan och vätskan i den) så jag plåtade den bakifrån. Blev okej. Jag tror att jag ska ta och göra en seriös flaskplåtning när jag har fått det ljustält som jag har beställt. Då kan man nog undvika de fulaste reflexerna…

Posted in Okategoriserade.